O nama

O nama

Naš tim

O brendu Božićna bajka

Poneki prizori koje ugledamo mogu nas obdariti trenutkom nevjerojatne ljepote tako da se zaprepastimo. Sjaj takvog trenutka kao da nas prenese na neko drugo mjesto i čini nam se kako se otvaraju vrata u drugu ljepšu i ugodniju stvarnost. Takve su naše božićne bajke koje stvaramo!

ANA BERTIĆ

ANA BERTIĆ

Iskustva u organizacijama manifestacija i događanja sticala je u šestogodišnjem radu na imanju obitelji Salaj na poslovima organizacije i realizacije manifestacija Božićna priča i Uskrsna priča obitelji Salaj, Božićna Bajka u Mozirskom Gaju u Sloveniji, kao i adventskih događanja u Zagrebu, Daruvaru i Lipiku.

ZDRAVKO-CHARLIE ZEČEVIĆ

ZDRAVKO-CHARLIE ZEČEVIĆ

Projekt manager za Švedsku i realizator projekta BOŽIĆNI GRAD. Charlie je dio tima postao 2016. godine i svojim dugogodišnjim iskustvima u menadžmentu radi na otvaranju i realizaciji projekata u Švedskoj. Prije svega je realizator posebnog projekta na Božićnoj bajci Slovenije pod imenom BOŽIĆNI GRAD.

Maja Horvat

MAJA HORVAT

Sa pisanjem proze i poezije počela se baviti već u djetinjstvu i to ju je dovelo najprije do rada u novinarstvu – u medijima radi već više od petnaest godina, a kasnije se obrazovala i o marketingu društvenih mreža i tako već nekoliko godina piše blogove i uređuje FB stranice te web stranice za različite firme, pa i za našu. Inače Maja ima puno iskustva i iz organizacije različitih manifestacija i iz PR-a.

Denis Stražar

DENIS STRAŽAR

Već u mladim godinama zanimali su ga tehnologija i kompjuteri, zato je bio izbor obrazovanja »kompjuterski tehničar« i kasnije fakultet za informatiku potpuno logičan odabir. Samouk web programiranja sa više od 8 godina iskustva na području informacijske tehnologije, kao sistemski inženjer radi na administraciji web stranice i našim preostalim tehničkim sistemima.